Samtycke

Samtycke

Samtycke till behandling av personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (EU 2016:679, GDRP) samt Dataskyddslagen och övrig kompletterande nationell lagstiftning.

Ecirkeln vill behandla personuppgifter om dig för att kunna tillhandahålla tjänster till dig, som du behöver för att kunna fullfölja din utbildning hos oss och som vi behöver för att kunna utbilda dig. Vissa uppgifter behöver vi för att systemet ska fungera, andra uppgifter är till för att ge dig service, och för att kunna fullgöra skyldigheter mot den som betalar din utbildning/aktivitet. Genom att godkänna det här medgivandet samtycker du till behandling av dina personuppgifter för följande ändamål.
Ecirkeln får använda dina personuppgifter för att:

  • Tillhandahålla tjänster till dig
  • Rapportera till den som betalar din utbildning och i förekommande fall rapportera din närvaro/frånvaro
  • Göra uppföljning av din utbildning/aktivitet och för statistiska ändamål
  • Vid behov kontakta dig
  • Administrera och ge dig inloggningsuppgifter till datorerna du använder dig av i utbildningen, som ägs av Ecirkeln
Dina Rättigheter:
Ecirkeln är personuppgiftsansvariga. Det är du som äger dina personuppgifter, och som registrerad har du flera rättigheter. Du har rätt att: begära rättelse av dina uppgifter, återkalla ditt samtycke, begära ett registerutdrag, radera dina uppgifter, begränsa behandlingen, begära dataportering och invända mot behandlingen av dina uppgifter. 
Genom att kryssa Acceptera i rutan samtycker du till att Ecirkeln har rätt att använda mina personuppgifter för angivna ändamål.
  •  Likabehandling
  • En arbetsplats för alla med respekt för människan
  • Ecirkeln policygrund är att bedriva ett seriöst, långsiktigt och framgångsrikt företag
  • Ecirkeln policydokument syftar till att motverka alla former av diskriminering och trakasserier samt att främja förutsättningar för lika rättigheter och möjligheter oavsett etnisk tillhörighet, kön, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck och ålder. Alla människor har ett lika stort värde, vi tar ansvar för våra medmänniskor och oss själva i den verksamhet vi bedriver.
Som deltagare i Ecirkeln utbildningar lovar jag:
  • Att följa de etiska riktlinjer som värderar människan högt, där alla människor har samma värde. Jag lever upp till de värdegrunder och etiska regler som värderar alla människor lika.
  • Att vilja bemöta olikhet mellan olika människor genom att respektera varje människa oberoende av etnisk tillhörighet, kön, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder,sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck och ålder.
  • Att följa de lagar och regelverk som gäller i Sverige samt FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna.
Ovanstående etiska riktlinjer/värdegrunder gäller såväl mellan lärare/studerande och studerande/studerande.
Om inte ovanstående riktlinjer följs så kontakta utbildningsledare på utbildningen.
Genom att Kryssa Acceptera godkänner jag, respekterar och kommer att följa ovanstående riktlinjer.